Оновлення асортименту: білий повнопривідний Ford Kuga 2023 року

Білий Ford Kuga у автосалоні Ford КОЛОС-АВТО

Повнопривідний білий Ford Kuga у автосалоні Ford КОЛОС-АВТО має кілька сильних сторін. Модель поєднує в собі характеристики універсала й керованість, як у седана. А відділення для речей має багато місця для зберігання. Авто, запущене у виробництво в 2008 році, до 2024 року значно еволюціонувало, не втрачаючи при цьому надійності.

Чому варто зупинити свій вибір на Ford Kuga?

Комплектація – ще одна сильна сторона цієї моделі. Новий білий Ford 2023 року доступний у комплектації BUSINESS з бензиновим двигуном 1.5 EcoBoost, що цінується за продуктивність і плавність. Вибираючи Ford Kuga, зробіть вибір на користь економічного транспортного засобу. А помірна витрата пального стане приємним бонусом для тих, хто подорожуватиме на далекі відстані.

Модель з 1.5 EcoBoost AT AWD (182 к.с.) споживає в середньому 6,6 л у заміському режимі, 10,7 л у міському та 8 л у змішаному режимі водіння.

Що стосується продуктивності, Ford Kuga розганяється від 0 до 100 км/год в середньому за 9,5 секунд при максимальній швидкості 196 км/год.

Нарешті, комфорт водіння. Користувачами оцінені хороша керованість і ходові якості компактного бензинового позашляховика.

Рівень оснащення Ford Kuga робить цей позашляховик транспортним засобом з відмінним співвідношенням якості та ціни.

Ford Kuga: розміри та оздоблення

Позашляховик виділяється великими габаритами. Він має довжину 4,626 м при колісній базі 2,178 м й висоту 1,678 м. Однак ці розміри можуть дещо відрізнятися в залежності від обраних комплектацій і двигунів.

Інтер'єр Ford Kuga був спроектований таким чином, щоб забезпечити оптимальний комфорт під час тривалих поїздок, не відчуваючи дискомфорту або втоми. Передні сидіння мають ергономічний дизайн та чудову підтримують спину. В автомобілі з LED-освітленням та протитуманними фарами за будь-якої погоди може з комфортом їхати 4-5 дорослих людей.

Автомобільні технології та інформаційно-розважальні системи

Для розваг та інформування Ford Kuga має підключену до хмари автомобільну систему зв'язку та розваг з передовими інформаційно-розважальними системами та автомобільними технологіями Ford SYNC 4A.

Сенсорний екран з високою роздільною здатністю полегшує доступ до всіх функцій автомобіля. Система SYNC 4A мультимедіа з голосовим керуванням забезпечує навігацію, дзвінки тощо. Apple CarPlay або Android Auto сприяють безпечнішому водінню.

Якщо ви віддаєте перевагу бензиновому двигуну, Kuga пропонує 1,5-літрові та 2,0-літрові варіанти EcoBoost. Ці двигуни забезпечують хорошу продуктивність і приємні враження від водіння. Хороший рівень шумоізоляції підкапотного простору зменшує шум двигуна, вітру та дороги, сприяючи більш комфортному та менш виснажливому водінню.

Чому ще варто купити новий Ford Kuga?

Купівля нового Ford Kuga гарантує, що у власність потрапить помітний на будь-якій дорозі автомобіль з максимальним терміном служби.

Купити цю кугу білого кольору можна як в кредит, так і в лізинг. Або сплатити повну вартість авто одним платежем. Тож авто вашої мрії чекає на Вас в нашому автосалоні.

IMG_20240914_120334.jpg

Ford Kuga це універсальний та динамічний позашляховик, який цінується за комфортний внутрішній простір. А розмір у поєднанні з міцною конструкцією робить його ідеальним вибором для сімей та водіїв, які шукають позашляховик для повсякденного використання.

Open Chat